preloading
Контакти
Історія компанії
Щиросердно вітаємо вас на сторінці історії хлiбокомбiнату №10, який є частиною шляхетної родини пекарів товариства «Київхліб».
Наш комбінат наймолодше пiдприємство у хлiбопекарськiй галузi України. Шляхом вмiлого поєднання традицiйних рецептiв та сучасних технологiй ми виробляємо широкий асортимент продукцiї високої якостi з 1995 року, який користується великим попитом в усiх районах Києва, та успiшно реалiзується в п’яти областях України.
Хлiбокомбiнат створено за iндивiдуальним проектом iз застосуванням перспективних сучасних розробок, що заснованi на автоматизацiї та комп'ютеризацiї виробництва. Загальна проектна потужнiсть комбiнату — 200 тонн хлiбобулочних виробiв на добу. Початково пiдприємство було орiєнтоване на виготовлення хлiбобулочних виробiв. Надалi було введене в експлуатацiю обладнання для булочного i кондитерського виробництва: в 1997 роцi почала дiяти дiльниця з виробництва здобних дрiбноштучних виробiв, в 1999 роцi запрацювала ще одна дiльниця, на якiй було освоєно виробництво дрiжджових листкових виробiв, кексiв, здобного печива та короваїв.

У травні 2004 року на правах цеху №2 до хлібокомбінату №10 було приєднано Броварський хлібозавод. На сьогоднішній день добова потужність підприємства складає 300 тн хлібобулочної та кондитерської продукції.

Уважний контроль рецептур та сировини, сучасне обладнання та збережені традиційні технології в створенні хлібобулочної та кондитерської продукції є запорукою вашої впевненості в тому, що купуючи наші вироби, ви отримуєте смачний, корисний і безумовно якісний продукт.