preloading
Контакти
Про технологію виробництва
СУТЬ ТЕХНОЛОГІЇ ГОТУВАННЯ СЛОЙКИ.

Технологія виробництва випічки із продукції глибокої заморозки (Take Baked), полягає в наступному технологічному ланцюжку:

• Виріб формується і проходить процес вистоювання на заводі, проходить глибоку «шокову» заморозку.
• Доставляється в точку продажу спеціальним транспортом у вигляді замороженої тістової заготовки.
• Готується в конвекційній печі на місці продажу.

Основні плюси технології — це можливість швидкого відновлення асортиментів, відсутність залишків готової продукції, а також економія засобів і зусиль.

Однак, варто згадати, що для забезпечення тривалого збереження продукції без втрати якості, необхідно дотримання встановлених температурних режимів на всіх етапах виробництва, починаючи від роботи із сировиною і до зберігання готових напівфабрикатів.

Заморожені хлібобулочні напівфабрикати особливо вигідні і зручні для невеликих кафе та магазинів, які не можуть собі дозволити мати власну пекарню. Їх випікання дозволяє підприємцеві забезпечити своїх відвідувачів завжди свіжою і смачною випічкою, не додаючи особливих зусиль і витрат.